Zoneterapi: En zoneterapeut kan hjælpe dig af med dine symptomer

Kæmper du med fordøjelsesproblemer, nedsat fertilitet, allergier eller noget helt fjerde? Her på klinikken kan du få effektiv hjælp til at få løst op for ubalancer i din krop foretaget af en erfaren zoneterapeut i hjertet af København ved Nørreport.

Mine klienter kommer fra hele Sjælland

men hovedsageligt fra Nørrebro og Vesterbro.

Ved zoneterapi er det muligt at fjerne de blokeringer eller ubalancer, der er årsag til dine symptomer på en skånsom og effektiv måde udført af en professionel zoneterapeut.

Her på siden kan du læse mere om hvordan:

  • Zoneterapi virker og hvilke symptomer, der kan afhjælpes med behandlingen
  • Du med fordel kan kombinere denne behandling med andre behandlinger her på klinikken

Overvejer du at få zoneterapi, er du velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvilken type behandling, eller i nogle tilfælde behandlinger, der kan være gavnlig i netop din situation.

Genopret balancen med effektiv zoneterapi

Zoneterapi bygger på den kinesiske filosofi om, at vi alle har en række energikanaler, der skal kunne flyde frit igennem kroppen. Samtidig har vi under fødderne en reflekszone for hver del af kroppen.

Vælger du mig som zoneterapeut, får du en effektiv behandling, hvor der benyttes en række trykkombinationer under fødderne, der genopretter balancen i din krop.

Min udbudte zoneterapi foretages udelukkende af mig som professionel zoneterapeut med mange års erfaring inden for området, hvorfor du i de tryggeste hænder.​

​Behandlingen hos en zoneterapeut er effektiv mod en lang række symptomer og lidelser som eksempelvis:

  • Hoste, allergi, astma, bronkitis og gentagne infektioner
  • Menstruationsproblemer, hormonelle ubalancer og barnløshed
  • Ischias smerter, spændingshovedpine, migræne og andre smerter

Disse er blot nogle af de symptomer, som jeg har gode erfaringer med at løsne op for. Du kan se hele listen over symptomer, der behandles med zoneterapi her på siden.

​Zoneterapeut med en bred vifte af behandlingstilbud

Har du problemer med fordøjelsen, væskeophobninger eller andre symptomer på, at du har en fødevareintolerance? Så kan du med fordel investere i en behandling hos en zoneterapeut her på klinikken.

En zoneterapeut kan angribe symptomerne fra flere vinkler ved at kombinere zoneterapi med en Vegatest og ernæringsvejledning udarbejdet af en erfaren zoneterapeut. På den måde får du en holistisk behandling, der er skræddersyet til dine behov.

En anden måde at optimere effekten af zoneterapi på er ved at kombinere behandlingen med akupunktur. Fælles for disse er, at de behandler hele mennesket frem for blot symptomerne. Som zoneterapeut og akupunktør gennemfører jeg derfor altid et grundigt diagnosticeringsforløb, før en behandling sættes i gang.

På det grundlag er det muligt at rådgive dig om, hvilken kombination, der er optimal i dit tilfælde af zoneterapi.

Book tid hos mig til konkurrencedygtige priser

Uanset om du ønsker at supplere traditionel medicinsk behandling med zoneterapi, eller om du vil prøve nye metoder til at afhjælpe dine symptomer, er du sikret en effektiv hjælp her på klinikken med en dygtig zoneterapeut.

Kontakt mig blot via formularen her på siden eller på telefon 25 12 15 70 og book tid til zoneterapi i hjertet af København.

Behandling med zoneterapi varer normalt en time, og er altid kombineret med akupunktur til kr. 500. Det er dog muligt at få en halv times zoneterapi for kr. 325.

Bestil tid her