Smertebehandling – bliv smertefri nemt og effektivt

Søger du en effektiv smertebehandling i nærheden af eksempelvis Nørrebro, Vesterbro eller øvrige København?  Hos Vega-Test Center har jeg mange års erfaring inden for al slags smertebehandling. Generel smerte i kroppen kan være noget, man går med længe, fordi man forventer, at det går over af sig selv, men det er desværre ikke altid tilfældet.

Gennem mange års arbejde inden for zoneterapi, akupunktur, ernæringsvejledning og helbredstester kan vi som oftest give dig både et svar på, hvad der er i vejen samt tilbyde en smertebehandling af hvad end, der skulle være i vejen.

Højt serviceniveau og effektiv smertebehandling

Alle er forskellige og bliver taget hånd om efter behov, men jeg oplever ofte, at folk især opsøger mig vedrørende smertebehandling af følgende problemer:

  • ​Musearm
  • ​Tennisalbue
  • ​Nakkespændinger
  • ​Hovedpine
  • ​Gener ved dårlig computerpositur

Smertebehandling jeg udfører består for det meste af akupunktur, massage og Gua-sha, men jeg altid tilpasser mig  kunders behov. På den måde får du præcis den behandling, som du har brug for, for at blive fri af dine smerter.

Vores klienter kommer hovedsageligt fra København og især områderne tæt ved Amager, Dragør og Nørreport, men vi tager glædeligt hånd om din sag kommer du fra det resterende af Sjælland.

Kontakt mig for mere information

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for nærmere information omkring smertebehandling, og hvad jeg ville kunne tilbyde i din situation.
Jeg giver også laserterapi, som er effektivt smertelindrende, uden nåle.

Kontakt mig på telefon 25 12 15 70.

Bestil tid her