Skoliose behandling der virker

Skoliose er i bund og grund det medicinske navn for en skævvridning af ryggen samt sidekrumning af rygsøljen, og mange lever desværre med rigtig mange smerter som følge at det. Det hæmmer livskvaliteten, men med min skoliose behandling er du godt på vej mod øget overskud og energi.

Min historie om skoliose behandling

Jeg blev selv for 30 år siden diagnosticeret med skoliose. Den eneste løsning jeg blev udbudt, var den på operationsbordet.

I 2014 henviste min egen læge mig til en specialist, men løsningen var tilsyneladende den samme som for 30 år siden, og fra det øjeblik stod det klar for mig, at der manglede folk med reelle kompetencer til skoliose behandling.

Jeg var dog så heldig at rende ind i to fysioterapeuter, der havde haft træningsforløb i USA netop i forhold til skoliose behandling, og pludselig gav det mening at søge råd hos andre. Jeg lod mig derfor inspirere til selv at lave min egen behandling for at kunne tilbyde løsninger til folk i min egen situation.​

Samarbejde med en ekspert

Jeg samarbejder med min egen personlige behandler og træner, Benita Hansen, som er uddannet krops- og træningsterapeut med speciale i rygstruktur.

Benita er skoliose specialist og uddannet terapeut ved Body-sds . Vi tilbyder et samlet program designet til skoliose patienter.

Som erfaren skoliose-behandler inden for anbefaler jeg en holistisk tilgang, da madvarer, og især gluten først og fremmest, har vist sig også at have stor indflydelse på dit forløb, og fordi din helhedsoplevelse også har betydning.

Ring til mig allerede i dag på 25 12 15 70 og hør nærmere  om behandling​en.

Bestil tid her