Kostvejledning efter dine behov hos ernæringsvejleder

​Når du besøger min klinik, får du professionel kostvejledning fra en ernæringsvejleder, der hjælper med at løse dine individuelle problemer. Mine klienter kommer for det meste fra Nørreport, Vesterbro og Nørrebro samt resten af København, men jeg tager glædeligt imod nye ansigter fra hele Sjælland.

Den græske læge Hippocrates sagde engang: ”Lad kosten være din medicin, og medicinen være din kost”. Kineserne fulgte trop med: ”Din mad er din medicin”.

I Vesten kigger vi dog mest på, hvad fødevarerne koster samt indholdet af kalorier i forhold til et eventuelt vægttab uden at søge kostvejledning hos en professionel ernæringsvejleder.

Hvis din hund bliver syg og skal til dyrlægen, spørger han næsten altid om, hvad hunden har spist, hvornår den har spist det, og hvor meget af det, den har spist. Hvornår har din læge sidst spurgt ind til dine kostvaner og givet dig kostvejledning?

Kostvejledning er centralt, når du ønsker at slippe af med en lang række symptomer.

Vores mad kan ofte være forklaringen på meget dårligdom i kroppen, men på trods af at vi tager hånd om vores kæledyr, tager vi ikke hånd om os selv ved at søge kostvejledning hos en ernæringsvejleder, der ved, hvilken kost der er sund for dig.

Vink farvel til dine symptomer med kostvejledning

Før jeg som ernæringsvejleder kan give dig effektiv kostvejledning, skal du undersøges. Det kan være svært selv at finde ud af, hvad din krop ikke kan tåle, hvorfor jeg anbefaler en Vega helbredstest.

Ofte kan det være en fødevareintolerance, der ikke kan afsløres gennem blodprøver, men som alligevel giver symptomer som eksempelvis mavesmerter, træthed, hyppige infektioner, eksem og udslæt, muskelsmerter og mere.

​En ernæringsvejleder kan give dig optimal kostvejledning, der tydeliggør, hvad du bør spise for at få kroppen i optimal balance.

Kostvejledning kan være utroligt individuelt. Hvad der virker for nogle, virker ikke nødvendigvis for andre, og med mig som ernæringsvejleder finder vi frem til præcis det, som din krop har brug for.

Ernæringsvejleder kan hjælpe dig

Kostvejledning handler ikke blot om kalorier, proteiner, fedt og kulhydrater. Husker du at tænke på, hvilken mad der er fugt- og slimproducerende?

Hvilken mad der er kulde- eller varmeproducerende? Hvilken betydning det har for dig og dit helbred? Eller om du er ”sukkerjunkie”, og derfor muligvis har en overvækst af svampen Candida i dit tarmsystem?

Efter jeg som ernæringsvejleder har kortlagt din krops ubalancer, og hvilke fødevarer, det vil være tilrådeligt at undgå, bruger jeg foruden diæt også homoøpati, urter og kosttilskud som en del af mit repertoire til kostvejledning.

Ring til mig allerede i dag på telefon 25 12 15 70 og hør, hvordan jeg som ernæringsvejleder kan hjælpe dig mod en sundere og symptomfri hverdag ved hjælp af kostvejledning.