Fødevareintolerance kan behandles

Her på klinikken har jeg i mange år hjulpet mine kunder fra blandt andet Nørrebro, Vesterbro og resten af København – med deres fødevareintolerance.

​Der kan være mange årsager til, at du føler dig træt og uoplagt i hverdagen eller døjer med uforklarlige symptomer. En grund kan være, at du har en endnu ikke opdaget fødevareintolerance over for eksempelvis gluten eller laktose.

Uanset hvad grunden til dine symptomer er, kan en Vega-helbredstest her på klinikken afdække årsagen til dine symptomer, mens en kombination af ernæringsvejledning og homøopatisk medicin kan få dig i balance, hvis du skulle lide af intolerance over for bestemte fødevarer.​

Mere information vedrørende fødevareintolerance

Jeg tilbyder følgende i forbindelse med din behandling:

Bliv frisk igen med fornyet overskud

Når du besøger mig på klinikken, hjælper jeg dig med at vende tilbage til et liv fyldt med overskud. Det er et utroligt stort handicap, hvis du døjer med en fødevareintolerance – især hvis du ikke selv er klar over det.

Ud over at være træt og uoplagt kan du også føle dig oppustet og døje med mavesmerter. Det skal stoppe nu.

Ring og få en uforpligtende snak om din specifikke situation i dag på telefon  25 12 15 70. Du er også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har eventuelle spørgsmål om fødevareintolerance.