Fertilitetsbehandling – alternativ behandling mod barnløshed

Drømmer du om at blive gravid, eller er du og din partner måske allerede i fertilitetsbehandling? I Vega-Test Center tilbyder jeg alternativ behandlinger mod barnløshed ved hjælp af akupunktur fertilitetsbehandling til vores kunder fra Nørrebro, Vesterbro og resten af København.

Uanset jeres situation kan alternativ behandling mod barnløshed være en effektiv hjælp.

Det er muligt at rette op på ubalancer, der påvirker fertiliteten. Samtidig øges blodgennemstrømningen i livmoderen. Dette øger chancen for, at et befrugtet æg sætter sig fast.

Her på siden kan du læse mere alternativ behandling mod barnløshed, som for eksempel:

  • hvordan akupunktur og zoneterapi kan virke som fertilitetsbehandling og derved afhjælpe barnløshed og øge chancen for graviditet
  • hvordan du med fordel kan kombinere akupunktur fertilitetsbehandling og zoneterapi med en kostomlægning

Du er også velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan du får en behandling mod barnløshed, der er skræddersyet til dine behov her på klinikken.

Akupunktur fertilitetsbehandling – øg chancen for graviditet

I de senere år er både akupunktur og zoneterapi blevet et anerkendt supplement til almindelig fertilitetsbehandling. Begge dele kan foregå hver for sig, men de bedste resultater kommer oftest, når akupunktur og zoneterapi fungerer som en del af din behandling.​

Det gælder ikke mindst i forbindelse med IVF-behandling, hvor flere forsøg viser, at chancen for succes er markant større, når der også udføres udføres alternativ behandling mod barnløshed. For at opnå den optimale effekt, kan du også med fordel få den alternative behandling under hormonstimuleringen.

Du behøver imidlertid ikke være i fertilitetsbehandling for at have gavn af alternativ behandling mod barnløshed. Her på klinikken får du nemlig altid akupunktur fertilitetsbehandling ud fra et individuelt forløb, der tager udgangspunkt i din situation. Alternativ behandling mod barnløshed kan derfor også målrettes eventuelle hormonelle ubalancer eller en mangel på vitaminer og mineraler, der blokerer for den ønskede graviditet.

Akupunktur fertilitetsbehandling er altså ikke et must, men jeg vurderer din sag på et personligt plan og tilpasser din løsning efter dine behov.

Opfyld drømmen om et barn gennem alternativ behandling mod barnløshed

Uanset om du blot ønsker akupunktur fertilitetsbehandling i forbindelse med et reagensglasforsøg, eller ønsker et længere forløb med alternativ behandling mod barnløshed som en potentiel del af din behandling, er du sikret en optimal hjælp her på klinikken

Som medlem af Danske Akupunktører kan tilbyder jeg en akutpunktur fertilitetsbehandling, der er baseret på en omfattende uddannelse såvel som høj etik og god klinisk praksis.

Søger du og din partner nye veje i kampen mod barnløshed ? Så kontakt mig via formularen på siden her eller på 25 12 15 70 og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer med at opfylde drømmen om et barn.​

Bestil tid her