​Akupunktur er en flere tusinde år gammel kinesisk behandlingsform, som er anerkendt verden over for sin evne til effektivt at behandle et bredt udsnit af lidelser af naturlig vej.

Nogle mennesker er bange for akupunktur, fordi de frygter nåle eller forestiller sig, at akupunktur vil være smertefuldt. Akupunkturnåle er knapt tykkere end et hår. Indsættelse af nåle kan være smertefrit, skønt de fleste mennesker har en let varmefornemmelse i indsættelsesøjeblikket.

Behandling af det hele menneske med akupunktur

Akupunktur bygger på en holistisk menneskeopfattelse, hvilket vil sige, at det er hele mennesket, der behandles og ikke blot symptomet. Derfor er det uhyre vigtigt, at jeg som akupunktør får så meget information fra dig som muligt for at stille den mest optimale akupunkturdiagnose.

Du stilles derfor en lang række spørgsmål vedrørende sin helbredsmæssige tilstand. Desuden kan jeg anvende en række diagnoseværktøjer så som pulsdiagnose, tungediagnose og så videre, som alle har til formål at klarlægge og bekræfte kroppens ubalancer.

Når diagnosen er fastlagt, påbegyndes selve behandlingen med akupunktur, som kan variere meget alt efter lidelsens eller ubalancens omfang.

Effektiv smertebehandling

1. Kombiner akupunktur, massage og Gua-sha
1 time 500 kr.

Akupunktur er en effektiv behandling for smerter, både kroniske og akutte. Kroniske smerter er, når du har haft symptomerne over 3 måneder.

Det kræver i sådanne tilfælde ofte 5-10 behandlinger for at komme til bunds og blive helt smertefri, men ofte mærker du en bedring allerede efter første behandling.

2. Elektroakupunktur og Gua-sha.
1 time 500 kr.

Ved elektroakupunktur stimuleres det smertefulde område specifikt eksempelvis ved en tennisalbue. Derved øges kroppens evne til at udskille sit eget smertestillende middel ” endofiner”. Først får du akupunktur i cirka 25 minutter. Dernæst massage og Gua-sha.

Gua-sha er en gammel kinesisk behandlingsform, hvor jeg efter akupunkturen skraber området med et horn. Derved øges temperaturen i vævet, og energi og blodgennemstrømningen øges selv i det dybt liggende væv. Resultatet er forbløffende, da selv gamle og kroniske smerter forsvinder.

3. Bioakupunktur og massage/ Gua-sha.
1 time 500 kr.

Bioakupunktur er især brugt i Tyskland, og det er også tyske homøopatiske produkter, som jeg bruger. Produkterne har stor effekt, der er gennemtestet af tyske sportslæger og behandlere. Denne behandlingsform er effektiv både til kroniske og akutte skader, men især ofte ved sportsskader.

4. Akupunktur og zoneterapi.
1 time 500 kr.

​Akupunktur genopretter kroppens ubalancer og har vist sig effektiv mod mange symptomer som eksempelvis:

  • Barnløshed/fertilitetsbehandling
  • Hormonelle ubalancer
  • Allergi
  • Astma
  • Fordøjelsesproblemer
  • Immunforsvaret

Her er kombinationen med zoneterapi ideel. Jeg ligger typisk med nålene i ca. 25-30 minutter, og slutter med zoneterapi.

Skal jeg også hjælpe dig?

Tag kontakt til mig på telefon 25 12 15 70. Vi tager os en uforpligtende snak om din eller jeres situation og problemer, hvorefter jeg vil forklare, hvordan akupunktur kan hjælpe dig. Med en placering af klinikken i Dragør er mine kunder fra hele sjælland.

Bestil tid her